Hyra byggställning
i Stockholm

Stockholm är den staden där vi började erbjuda uthyrningen och installation av våra byggnadsställningar. Dessutom arbetar vi upp till 20 mil runt Stockholm. Det innebär Uppsala, Västerås, Enköping, Norrtälje, Södertalje och dem mindre städerna. Vi kan självklart ta oss till projekt som även finns i Nynäshamn eller Nyköping! Är du inte säker på att vi arbetar i din region? Kontakta gärna oss så ger vi det bästa erbjudandet som passar dig!

Byggnadsställningar till alla typ av arbetet!

Byggställningar för nya hus

En av den mest intressanta uppgifterna för vårt team är nybyggnation. Denna typ av arbete kräver noggrann förberedelse, det är alltid nödvändigt viktidt att utvärdera många faktorer: läsa ritningar på rätt sätt, kolla uppmärksamma genom konstruktionens särdrag (höjder, sektioner, planer, osv.). Vi får självklart uppskatta marknivå med som kan göra arbetet mer komplicerad! Genom att kombinera alla faktorer kommer vi att ta hand om den ställningskonstuktion som passar dina behov, som du inte bara kan använda bekvämt utan känna dig säker också

Säkerhet ställningar Västerås

Fasadställningar / Målarställningar

Renovering och målning av huset är mycket liknande jobb. När vi förbereder oss för dessa projekt utvärderar vi alltid skicket och arkitektur för den befintliga byggnaden. Det finns visa detaljer som jätte ofta kan påverka montering av stallningar – bredd av takfot, utformning av fönstrar, tillbyggnaden, garage samt granarnas byggnader. Det är inte ovanligt att kunderna själva pekar på de viktigaste stolparna som vi måste ta hänsyn till. Genom att utvärdera alla punkter kommer vi att erbjuda det lämpligaste sättet att ställa in ställningen

Ställningar för takarbete

Förmodligen dem är våra favoritprojekt. Vi har redan försett mer än 1000 mindre och större villor med byggnadsställningar för takrenoveringsarbeten. Utrustningen installeras vanligtvis på långsidorna (frontsida och backsida), vilket ger den mest bekväma tillgången till taket. Takläggare använder ofta denna utrustning inte bara för att komma åt taket utan också för tillfälligt placering av byggvaror: i sådana fall installerar vi icke-standardiserade (bredare) plattformar, där material enkelt kan lagras, vilket definitivt sparar tid och naturligtvis sparar era pengar. Ytterligare skyddsnät skyddar boende och förbipasserande människor från fallande utrustning (ifall det händer), och en yttre trappa ger tillgång till taket jätte snabbt och bekvämt. Mycket uppmärksamhet anges till takgavel där sannolikheten för att falla ner är störst. Här installerar vi skyddsräcken som inte bara skyddar mot fall utan används som armstöd för bekvämare åtkomst åt ovanligt tak.

Vaderskydd

Väderskydd

Desto mer arbetar vi med ställningar så ser vi att våra kunder vänder sig till oss med förfrågningar om väderskydd - detta förkortar projektperioden och höjer produktiviteten så mycket! Väderskydd används oftast vid renovering av ett hus när det är nödvändigt med fullt skydd mot regn, snö och vind. Väderskydd skyddar också bostäder när taket renoveras helt, när taket ska byttas ut eller när man ska bygga tillbyggnad till ett hus. Montering av väderskydd är ett särskilt ansvarsfullt jobb som kräver specifik kunskap och färdigheter. Ställningsprojekt med väderskydd kräver noggrann förberedelse. Korrekt utformat väderskydd av FPN BYGG AB ger dig en större möjlighet att vinna framtida upphandlingar. Rätt väderskydd av FPN BYGG AB ger dig en större möjlighet att vinna framtidens upphandlingar.

Sommarväv / Vinterväv / Plastskydd / Plifa

Det är ofta vårt arbete inte begränsat till bara byggnadsställningar. Vi installerar också sommarväv / vinterväv, armerad plast och plyfa. Alla dessa material skyddar förbipasserande och gator från fallande verktyg eller byggmaterial, samt samlar damm och annat smuts samt skyddar byggnaden från fukt.

Vårt team

FPN team

Beräkna kostnaden

För att få priset snabbt och enkelt du får gärna fylla in bara 5 steg.

  1. Välj typ av arbete:
  Fasadmålning /renovering
  Takbyte / reparation
  Nybyggnad
  Gå vidare
  2. Start/slut datum (cirka):
  Tillbaka Gå vidare
  3. Ditt område:
  Stockholms län
  Uppsala län
  Västmanland
  Södermanland
  Skåne
  Tillbaka Gå vidare
  4. Bilder och ritningar:
  Övrigt Gå vidare
  5. Dina kontakter:
  Tillbaka

  Tack for din forfragan

  Vi kommer att kontakta dig inom en dag.

  Calcultor